Internazionale: Icardi niet geblesseerd

MILAAN (ANP) - De rel tussen Internazionale en Mauro Icardi heeft een nieuwe aflevering gekregen. De club heeft woensdag laten weten dat de spits niet geblesseerd is aan zijn rechterknie.

Icardi liet zondag de competitiewedstrijd tegen Sampdoria schieten wegens een knieblessure. Internazionale twijfelde aan de klachten van de aanvaller en liet hem uitgebreid onderzoeken. ,,We hebben hem bekeken vanwege pijn aan zijn rechterknie", valt er in een statement te lezen. ,,De resultaten daarvan vertonen geen significante verschillen met de resultaten van onderzoeken die voorafgaand aan het seizoen zijn uitgevoerd."

Internazionale slaagde er de afgelopen maanden niet in het contract van de Argentijn te verlengen. De teleurgestelde clubleiding van de huidige nummer drie van de Serie A besloot vorige week dat Icardi zijn aanvoerdersband moest inleveren. Hij ontbrak vervolgens ook in de selectie voor het eerste duel met Rapid Wien in de Europa League. Fanatieke supporters van de Italiaanse club zijn woedend op Icardi en zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara, die afgelopen zaterdag een steen tegen haar auto kreeg gegooid terwijl haar kinderen op de achterbank zaten.

Trainer Luciano Spalletti heeft nog steeds goede hoop dat hij snel weer over Icardi kan beschikken. ,,Ik twijfel er niet aan dat hij bij ons terugkeert."