James Arthur vindt The Script ‘hebzuchtige gieren’

James Arthur is nog steeds erg boos over de rechtszaak die de Ierse band The Script in 2018 tegen hem had aangespannen. Vrijdag haalde de Britse zanger op Twitter flink uit naar de mannen, die volgens hem niets te maken hadden met het schrijven van zijn grote hit Say You Won't Let Go.

Donderdag maakte het Britse The Mirror bekend dat Arthur een schikking heeft getroffen over zijn lied. Volgens The Script leek dat nummer te veel op hun eigen nummer, The Man Who Can't Be Moved. De enige reden dat Arthur destijds akkoord ging met een schikking, was dat hij niet de financiële middelen had voor een rechtszaak, stelt de zanger op Twitter.

In een aantal - inmiddels verwijderde - tweets noemde hij de mannen van The Script "hebzuchtige, egoïstische gieren"."Ik kan 's nachts slapen in de wetenschap dat Say You Won't Let Go een volledig origineel idee was", vervolgde Arthur zijn betoog. "Gefeliciteerd met het stelen van een percentage van een nummer waar je niets mee te maken had", staat nu nog te lezen op zijn Twitter-pagina.