James Corden deelt bonusmateriaal uit Friends-reünie

Bijna drie weken na het uitkomen van de Friends-reünie heeft James Corden in zijn show The Late Late Show with James Corden bonusmateriaal vertoond. Daarin is te zien dat de presentator, die de reünie hostte, onder meer een klein stukje Carpool Karaoke met de castleden van de populaire sitcom maakte.

Corden pikt hoofdrolspelers Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry op in een verlengd golfkarretje waarna ze samen de tune I'll Be There For You van The Rembrandts zingen.

De groep arriveert later op de set van Central Perk, waar de personages dagelijks hun koffie dronken. "Ik probeer mezelf echt in te houden en cool te doen", zegt Corden op het moment dat hij in het koffiehuis loopt. "Maar ik ben echt overweldigd door het gevoel om hier rond te kunnen lopen. Ik heb dit nog nooit gezien dus ik kan me voorstellen hoe jullie je voelen."

In de langverwachte reünie blikten hoofdrolspelers terug op hun tijd in de serie die tussen 1994 en 2004 op televisie te zien was.