James Corden heeft groot respect voor ‘dappere’ Harry en Meghan

James Corden vindt het "ontzettend moedig" dat de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan hun leven als actieve leden van de Britse koninklijke familie achter zich hebben gelaten en zal "altijd aan hun kant" staan. De 43-jarige talkshowhost, die al jaren bevriend is met Harry, zegt in een interview met The Sun "niets dan bewondering en respect" voor ze te hebben.

"Ik ben een grote fan van beiden", zegt de presentator van de Late Late Show op CBS. "Ik heb enorm veel respect en bewondering voor Harry. Iedereen die om hem heen is geweest en tijd met hem heeft doorgebracht, zou hetzelfde voelen." Corden heeft in het interview louter positieve woorden voor het paar dat in 2018 trouwde, en beschrijft prins Harry bovendien als een "toegewijde" echtgenoot en vader. Negatieve berichten over de twee zouden niet "de hele tijd geuit hoeven te worden", vindt hij.

James was in mei 2018 ook aanwezig op de bruiloft van Harry en Meghan. Hij woonde niet alleen de huwelijksceremonie en de aansluitende lunchreceptie bij, maar was ook een van de tweehonderd genodigden voor het huwelijksfeest.