Jamie Dornan kreeg ‘freaky’ fanmail na Fifty Shades Of Grey

Jamie Dornan werd na zijn optreden als Christian Grey in de Fifty Shades Of Grey films bestookt met fanmail. Naast het 'gebruikelijke' werk van vrouwen die hem wel een zeer aantrekkelijk type vonden, zaten er ook brieven bij die Dornan deden schrikken. Dit vertelt de acteur in een interview met Vanity Fair.

"Ergens in de afgelopen maanden, toen iedereen in quarantaine zat, kreeg ik een fotocollage opgestuurd van een kindje dat ik niet ken. De persoon die me dat opstuurde claimde dat dit mijn kind was, wat vrij bizar was," aldus Jamie, die al 7 jaar getrouwd is met Amelia Warner en met wie hij 3 kinderen heeft: Dulcie (7), Elva (4) en Alberta (1).

De 38-jarige acteur denkt een verklaring te hebben voor de 'freaky' fanmail. "Ik vermoed dat deze 'fan' bedoelde dat dit het kind is van mij en Dakota Johnson, met wie ik in alle Fifty Shades films gespeeld heb. Dus dat dit kind verwekt is tijdens het zien van een van onze films. Ik kan het anders ook niet zo goed verklaren. Hoe dan ook, ik vond het allemaal erg vreemd en niet heel prettig."