Jason Derulo slaat voortanden Will Smith eruit met golfclub

In een video op Instagram heeft Will Smith geprobeerd Jason Derulo een lesje golf te geven, maar dat is niet helemaal goed gegaan. De Fresh Prince of Bel-Air-acteur hield er namelijk een kapot gebit aan over.

Hoewel het er allemaal vrij echt uitziet, gaat het om een grap. De twee mannen staan in een oefenruimte waar Jason zijn golfswing wil perfectioneren. Will geeft de zanger wat tips over de beste houding tijdens het slaan en doet dan een stap naar achteren op veilige afstand. Dan bedenkt Will dat hij nog iets vergeten is. "Nog niet slaan", zegt hij terwijl hij naar voren bukt. Maar dan is het al te laat en slaat Jason met zijn club naar achteren, vol in het gezicht van Will.

Het gevolg is dat een deel van de voortanden van de acteur 'eruit geslagen' zijn. "Daar moet je even wat ijs op doen", zegt Jason schuldbewust, voordat hij er tussenuit probeert te piepen. "Ik moet ergens heen, ben zo terug." Will is het daar echter niet mee eens. "Nu is het mijn beurt. Ik heb maar een swing nodig, ik pak m'n driver er even bij", zegt hij met een moordlustige blik in zijn ogen. "We kunnen er toch over praten", vraagt Jason nog voordat Will vol met zijn golfclub in de edele delen van de Savage Love-zanger slaat.

In een aansluitend bericht plaatst Jason nog wel een foto van hem en Will, inclusief zijn fietsenrek-gebit. "Hij omarmt zijn nieuwe glimlach", schrijft hij met een knipoog in het bijschrift.