Jennifer Aniston benadrukt nogmaals belang van vaccinatie

Nadat eerder deze week bekend werd dat Jennifer Aniston een aantal vrienden niet meer ziet omdat die zich niet hebben laten vaccineren tegen het coronavirus, heeft de actrice nu gereageerd op het commentaar dat ze daar vervolgens op kreeg. De 52-jarige Aniston beantwoordde een vraag van een volger op Instagram Stories.

"Als zij volledig gevaccineerd is, dan is ze toch beschermd? Waarom moet ze zich dan druk maken om ongevaccineerden om zich heen?", vroeg een fan zich af. Hierop reageerde Jennifer: "Wanneer je de variant oploopt, kun je die nog steeds aan mij geven. Ik word misschien wel een beetje ziek, maar hoef niet in een ziekenhuis opgenomen te worden of het risico te lopen te overlijden. Maar ik kan het wél doorgeven aan iemand die niet gevaccineerd is en wellicht onderliggende medische verschijnselen heeft. Daarmee zet ik hun leven op het spel en dat is waarom ik me hier druk om maak. We moeten niet alleen aan onszelf denken maar ook aan anderen."

Jennifer liet in een interview met InStyle weten 'klaar te zijn met anti-vaxxers'. "Er is nog steeds een grote groep die gelooft die complottheorieën of propaganda. Mensen die niet vertrouwen op ervaren wetenschappers. Ik heb daar geen geduld meer voor."