Jennifer Aniston zat eerst anoniem op Instagram

Sinds Jennifer Aniston zich heeft aangemeld bij Instagram, stromen de volgers binnen. De actrice wist binnen twee dagen maar liefst 12,9 miljoen volgers aan zich te binden, maar bekende in een interview met Jimmy Kimmel dat ze niet helemaal nieuw is bij het sociale medium. Aniston had een poosje een zogenaamd 'stalker-account', waardoor ze dingen kon bekijken zonder zelf iets te posten.

"Ja, ik heb inderdaad een tijdje zo'n soort nep-profiel gehad, om de sociale media te leren begrijpen voordat ik mezelf eraan overgaf. En op een gegeven moment dacht ik: nou huppekee, ik doe het gewoon," aldus de Friends-ster, die toegaf nog wel wat moeite te hebben met hele gebeuren. "Dan krijg ik een alert op mijn telefoon, waarvan ik dan denk dat het een appje is. Maar dan blijkt het gewoon een melding te zijn van iemand die een hartje bij een foto zet."

Jennifer brak met haar toetreding tot Instagram het Guiness World Record door een miljoen volgers te scoren binnen de snelste tijd. Ze 'versloeg' hiermee prins Harry en zijn vrouw Meghan, die daarvoor het record in handen hadden.