Jennifer Garner ziet haar moeder als rolmodel

Tijdens een bezoek aan de Tell Me More With Kelly Corrigan show heeft Jennifer Garner zich openlijk uitgesproken over haar moeder, die in armoede opgroeide op een boerderij. De actrice sprak vol bewondering over haar en vindt het ongelooflijk dat ze uit een ogenschijnlijk kansloze situatie zoveel van haar leven heeft weten te maken.

"Ik heb mijn moeder gevraagd of ze het vervelend zou vinden als ik hierover zou spreken. Maar dat vindt ze niet, integendeel. Ze schaamt zich er niet voor arm te zijn geweest en is juist trots op de waardigheid die haar ouders, dus mijn grootouders, wisten te behouden in die moeilijke periode. Mijn moeder droomde er altijd van om de wereld over te reizen en dat heeft ze voor elkaar gekregen. Ze is in 50 Amerikaanse staten geweest en op 7 verschillende continenten," aldus Jennifer.

Garner sprak ook over haar leven als alleenstaande moeder, na haar scheiding van Ben Affleck. "Wat ik het moeilijkste vind zijn de fotografen die hen lastig vallen. Een van mijn dochters zit op voetbal en bij elke wedstrijd staan de paparazzi aan de lijn, iets wat haar angstig maakt. Ze heeft me weleens een brief geschreven waarin ze letterlijk zei bang te zijn. Dat breekt mijn moederhart."