Jennifer Hoffman fantaseert over derde seizoen De Luizenmoeder

Jennifer Hoffman sluit een derde seizoen van de succesvolle komedieserie De Luizenmoeder niet uit. In een interview met Mezza, de weekendbijlage van het AD, zegt de actrice dat er zelfs al over een derde reeks van de AVROTROS-hit wordt nagedacht.

"Bianca Krijgsman, die hulpmoeder Nancy speelt, riep op de eerste draaidag al: 'Jongens, hier kunnen we straks toch niet mee stoppen?' En dat voelen we eigenlijk allemaal zo. Ik kan me niet voorstellen dat we nee zeggen als Ilse belt met de vraag of we een volgend seizoen nog zien zitten. Sterker, we hebben al flink gefantaseerd over een derde reeks", aldus Jennifer.

De actrice, die in de serie en film die komende week in de bioscoop verschijnt de hoofdrol speelt van luizenmoeder Hannah, is inmiddels zelf ook moeder. Haar zoontje Cooper is nog geen zes maanden oud, maar toch ontkomt Jennifer niet aan het beeld dat ze over een paar jaar misschien wel een echte luizenmoeder wordt.

"Ik zie het steeds concreter voor me", zegt ze. "Dan fantaseer ik erover dat ik met andere ouders aan de praat raak. 'Wat kan die van jou allemaal al? Oh, dan kan die van mij dat over twee weken waarschijnlijk ook'."