‘Jennifer Lopez erg zenuwachtig voor optreden inauguratie’

Jennifer Lopez zweet peentjes voor de inauguratie van Joe Biden. Dat zegt haar verloofde Alex Rodriguez, die te gast is bij The Tonight Show van Jimmy Fallon. De zangeres is een van de sterren die woensdag tijdens de inauguratie van de toekomstige president en vicepresident Kamala Harris het podium betreedt.

"Het is zo een raar jaar geweest voor haar. Zo geweldig, zo veel blessings. Maar als je bedenkt dat ze in slechts twaalf maanden optrad bij Super Bowl, New Year's Eve en nu de inauguratie doet... Het is ongelooflijk." Ze is daarom volgens hem "erg zenuwachtig".

Lopez wil volgens Rodriguez er echt een speciaal optreden van maken. "Ze gaat je verrassen en je gaat het geweldig vinden."

De zangeres is een van de vele sterren die zal optreden tijdens de inauguratie van Biden. Onder meer Bruce Springsteen, Foo Fighters, John Legend, Demi Lovato en Justin Timberlake behoren tot de line-up van de special die wordt uitgezonden rondom de inauguratie. En Lady Gaga, fervent Biden-supporter, zingt het Amerikaanse volkslied.