Jennifer Lopez viert verjaardag met Ben Affleck

Jennifer Lopez heeft haar 52e verjaardag dit weekend uitgebreid gevierd met haar oude en nieuwe vlam Ben Affleck. De twee feestten in een club in Saint Tropez en leken er geen problemen mee te hebben dat ze daarbij door veel omstanders gekiekt werden.

Op social media zijn heel wat intieme foto's te vinden van de twee, genomen in onder meer sterrenhotspot L'Opera. Ook lieten ze zich vastleggen op een boot, waarbij Ben zijn handen niet van het bekende achterwerk van Jennifer kon houden.

Fashionblogger Rebel Nada die in Saint Tropez was dit weekend laat aan Fox weten dat het stel een eigen fotograaf meehad om hun weekend vast te leggen. Zijn werk was zaterdag al te zien op de Instagram van J-Lo, die onder meer een kiekje deelde waarop ze met Ben zoent.

De 48-jarige acteur en de zangeres, die zaterdag haar 52e verjaardag vierde, hadden van 2002 tot 2004 ook al iets met elkaar. In die tijd kregen showbizkoppels vaak stelletjesnamen, en werden Ben en Jennifer omgedoopt tot Bennifer. Na hun breuk trouwde Ben met Jennifer Garner met wie hij drie kinderen kreeg. Jennifer trad in het huwelijk met Marc Anthony, met wie ze een tweeling deelt.