Jessica Biel wil kinderen liever niet in de showbusiness

Jessica Biel ziet het niet zitten als haar kinderen hetzelfde carrièrepad inslaan als zij en haar man, de beroemde Amerikaanse zanger Justin Timberlake. Dat vertelde de actrice in de podcast Armchair Expert. "Mijn reflex is absoluut liever van niet. Alsjeblieft niet", vertelt Biel die samen met Timberlake twee kinderen heeft.

De 39-jarige Amerikaanse denk dat het wel aannemelijk is dat haar zoons Silas (6) en Phineas (11 maanden) de showbusiness ingaan. "Ze zijn waarschijnlijk hartstikke muzikaal. Wat gaan we dan doen? Ik ga ze niet verbieden om pianoles te nemen of zangles te volgen als dat hun passie is", aldus Biel. Ze zou het niet zien zitten om hun showbusinessdromen in duigen te laten vallen.

Wel wil ze Silas en Phineas graag betrekken bij haar werk en dat van haar man. "Ik wil dat de jongens hun vader op het podium zien", vertelt Biel over Timberlake die onder meer bekend is van hits als Cry Me A River en Mirrors. "Ik denk dat het goed is om te laten zien dat hard werken en dromen najagen beloond wordt."

Maar dat hoeft volgens de actrice niet werk in Hollywood te zijn. "Als ze zouden zeggen dat ze alles willen leren over maïs in Iowa, zou ik meteen opspringen. Dat lijkt me fantastisch!"