Jessica Parker baalt van annuleren 3e film

NEW YORK - Het annuleren van de derde film rond Sex And The City heeft er behoorlijk ingehakt bij hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker. Ze spreekt van een enorm pijnlijke ervaring.

''Ik ben verbluft hoe diep het me nog steeds raakt'', zegt Parker in een interview met Daily Beast. ''Wat er is gebeurd, dat was enorm pijnlijk voor mij." In september maakte Sarah bekend dat de productie voor het derde deel van de filmreeks was afgeblazen. Dat was kort voor de geplande opnames.

Reden voor de annulering zouden de buitensporige eisen van Kim Cattrall zijn. De 61-jarige actrice ontkende dit later. ''Ik heb nooit om extra geld of extra projecten gevraagd. Het is belachelijk om als een soort diva te worden beschouwd'', zei Kim afgelopen najaar. Wel vond ze dat Parker, die co-producent van de film was, wat aardiger had mogen zijn.

Parker kreeg van haar adviseurs te horen niet meer publiekelijk te reageren op de rel, vertelt ze aan Daily Beast. ''Er gebeurde zoveel rond Sex And The CIty, en ik weet dat het een nietszeggend onderwerp is voor de wereld. Maar ik zat verstrikt in het midden ervan en ik wilde niets liever dan reageren. Ik wilde e-mails overleggen, notulen van gesprekken met advocaten, agentschappen en studiobazen. Maar steeds kreeg ik het advies om het niet te doen, om te voorkomen dat ik in drijfzand terecht zou komen. Het was een doodlopende weg."

''Het doet pijn'', blikt Sarah terug. ''Het verandert de manier waarop mensen de serie ervaren. Het verandert mijn eigen belevenis om er zo over te moeten praten."

0 Reacties Doe mee met de discussie →