John Legend verrast straatmuzikant die zijn nummer speelt

Radha Rao, een 22-jarige straatmuzikante, speelde afgelopen weekend het nummer All Of Me van John Legend in Boston en was met stomheid geslagen toen de zanger ineens voor haar neus stond en applaudisseerde voor haar en een dikke fooi achterliet. Dit meldt The Boston Globe.

"Hoe groot is nou de kans dat John Legend in de stad is en dan ook nog eens op de plek waar ik op straat speel en ook nog eens zijn liedje zing? Straatoptredens hebben me al veel leuke en spontane momenten bezorgd, maar dit was wel heel bijzonder om voor hem en zijn familie te mogen spelen," aldus Radha, die een filmpje op sociale media van het moment postte.

Legend was in Boston vanwege een show die hij daar zondag gaf en maakte 's middags een wandelingetje door de stad met zijn gezin. In eerste instantie herkende Radha de zanger niet omdat hij een mondkapje droeg. Pas toen hij die afdeed besefte ze oog in oog te staan met John. "Ik was het nummer al aan het spelen toen ik hem zag, dus ik deed het niet omdat hij er was. Het was echt toeval en een behoorlijke shock voor mij."