Johnny de Mol verdedigt optreden vader in BOOS

Johnny de Mol is aan het einde van zijn talkshow HLF8 opgekomen voor zijn vader John de Mol. Hij vond zijn uitleg over de misstanden bij The Voice of Holland "heel sterk".

Özcan Akyol, één van de gasten aan tafel, vond het optreden van John de Mol twijfelachtig en wilde hierover de mening van Johnny horen. "Je kan toch niet zeggen dat dit een goede beurt was?", vroeg 'Eus' hem.

"Ik vond van wel", zei Johnny daarop. "Ik vond hem eerlijk. Hij heeft niets te verbergen en dat vond ik er heel sterk aan."

Volgens Johnny zullen de meningen sowieso verdeeld zijn. "Het is een heel emotioneel ding. Ik heb het ook al eerder gezegd deze week: ik ben ook niet objectief. Maar ik vond hem sterk en ik had niet het idee dat hij iets had te verbergen."

Eerder in de uitzending zei Johnny nog dat hij niet wilde reageren op de misstanden die donderdag in BOOS werden aangekaart. "Het gaat vanavond zeker niet over mij", zei hij. "Misschien dat ik er op een later moment wel weer iets over wil zeggen. Maar ik denk dat we het nu moeten houden bij de slachtoffers en de uitzending van BOOS."