Jörgen Raymann looft mensen in de zorg met ‘boodschapje’

Jörgen Raymann heeft alle zorgmedewerkers vrijdagmiddag een flinke pluim gegeven. Via Instagram deelde de comedian en presentator een video waarin hij de "lieve mensen in de zorg" bedankt en een hart onder de riem steekt.

"Ik weet dat jullie het niet makkelijk hebben", zegt Raymann in zijn "boodschapje". "Een boodschapje om te zeggen dat het echt wel gewaardeerd wordt wat jullie doen. En dat je met applaus alleen niet meer wegkomt en dat jullie veel meer verdienen dan wat jullie nu krijgen."

Raymann wil alle zorgmedewerkers, ook zij die werken in verzorgingstehuizen of met mensen met een beperking, laten weten dat ze bewonderd worden. "Jullie hebben zoveel extra uitdaging deze tijd, ook met deze lockdown die er nu weer bij is gekomen. "Ik wil jullie gewoon even zeggen: er zijn mensen die jullie waarderen. Er zijn mensen die trots op jullie zijn en er zijn mensen die heel erg dankbaar zijn voor het werk dat jullie doen en ik ben een van ze. Keep up the good work. Ik ben trots op jullie en stay safe want we hebben jullie hard nodig."