Josh Duhamel vervangt Armie Hammer in film met J.Lo

De vacature na het vertrek van Armie Hammer bij de film Shotgun Wedding lijkt gevuld. Volgens Amerikaanse media zal Josh Duhamel de rol in de romantische komedie met Jennifer Lopez overnemen.

Armie liet vorige week weten af te zien van de rol. Die beslissing maakte hij nadat er op social media berichten waren opgedoken van een man die beweerde de Call Me By Your Name-acteur te zijn. De afzender beschrijft daarin nogal expliciet zijn seksuele voorkeuren aan een vrouw. Daarin komen zaken als verkrachting en kannibalisme voor. Het is nog altijd niet duidelijk of de berichten echt van de acteur kwamen.

"Ik ga niet reageren op deze bullshitverhalen, maar gezien deze valse en bedrieglijke aanvallen op me, kan ik nu niet mijn kinderen achterlaten om vier maanden een film op te nemen in de Dominicaanse Republiek", aldus Armie vorige week in een verklaring aan onder meer Variety. De filmstudio zou hem zonder morren hebben laten gaan. "Lionsgate steunt me hierin en ik ben ze daar erg dankbaar voor."

Volgens The Hollywood Reporter was J.Lo betrokken bij de keuze van de vervanger van haar tegenspeler. Josh, bekend van onder meer serie Las Vegas en de Transformers-films, zou vrij snel aan de bak moeten: de opnames van Shotgun Wedding gaan begin februari van start.