Justice League-versie Zack Snyder per ongeluk online

Een abonnee van streamingservice HBO Max kreeg maandag een verrassing voorgeschoteld. Toen hij de nieuwe Tom & Jerry-film aanzette, begon op zijn televisie Zack Snyder's Justice League, een langverwachte film die pas op 18 maart uitkomt.

Doug Bass uit North Carolina plaatste een screenshot van de film op Twitter en grapte daarbij "er gaat iemand bij HBO Max ontslagen worden. Dit zijn Tom & Jerry niet." Hij vertelt aan Variety dat hij niet eens een fan is van het superheldengenre, en eigenlijk alleen een film opzette voor op de achtergrond terwijl hij werkte.

De makelaar zegt dat hij een uur van de film kon zien. HBO Max laat in een statement weten dat de fout binnen een paar minuten was verholpen. Het is niet duidelijk hoeveel abonnees een deel van de film hebben kunnen kijken.

Zack Snyder's Justice League is ook bekend als de 'Snyder Cut'. Regisseur Snyder maakte een aantal jaar geleden de film Justice League, maar studio Warner was niet tevreden met het resultaat en nam Joss Whedon aan om delen van het scripts te herschrijven en te helpen met vervangende opnames. Snyder stapte later vanwege privéproblemen helemaal uit het project en Whedon nam het over. De film kwam uit en flopte, waarop fans actie begonnen te voeren onder de hashtag #releasethesnydercut om de oorspronkelijke plannen van Snyder te kunnen zien.

De Nederlandse componist Tom Holkenborg, ook bekend als Junkie XL, werkte aan de originele Justice League maar werd tijdens de postproductie vervangen door Danny Elfman. Voor Zack Snyder's Justice League verzorgde Holkenborg wel de muziek.