Justin Bieber steunt turnster Simone Biles

Nadat de Amerikaanse turnster Simone Biles al veel steun kreeg van verschillende Amerikaanse sterren en politici nadat ze zich vanwege haar mentale gezondheid terugtrok uit het Olympische turntoernooi, heeft nu ook Justin Bieber zijn medeleven voor haar getoond. De zanger laat via sociale media weten 'ontzettend trots' op haar te zijn.

"Niemand zal ooit kunnen begrijpen onder welke druk je hebt gestaan. Ik weet dat we elkaar niet persoonlijk kennen, maar ik ben zo trots dat je hebt besloten om jezelf terug te trekken. Je kan de hele wereld in je handen hebben, maar als je daarbij voorbij gaat aan je eigen ziel dan is het niks waard," aldus Justin.

Hij vervolgt: "Soms is 'nee' zeggen veel krachtiger dan 'ja' zeggen. Als iets wat je normaal gesproken veel vreugde geeft ineens niet meer prettig aanvoelt, dan moet je een stap terugnemen om uit te vinden waarom je dat gevoel hebt. Mensen zeiden destijds tegen me dat ik gek was dat ik halverwege stopte met mijn Purpose tournee, maar voor mij was dat de beste beslissing die ik ooit heb genomen voor mijn mentale gezondheid. Simone Biles, ik ben waanzinnig trots op jou!".

Biles reageerde op Justins post met een huilende emoji en een hartje.