Justin Timberlake onthult naam tweede kind

Justin Timberlake (39) en zijn vrouw Jessica Biel (35) verwelkomden afgelopen zomer hun tweede zoon, nadat ze in 2015 hun eerste zoon Silas kregen. Vanwege het coronavirus, en de daarbij behorende quarantaine, kon Jessica haar zwangerschap in alle rust beleven zonder fotografen die continu op de loer lagen. Het stel was tot nu toe vrij terughoudend in het vrijgeven van details over hun kersverse spruit, maar in een interview met Ellen DeGeneres liet Justin eindelijk weten hoe hun zoontje heet.

"We zijn ontzettend dankbaar dat dit prachtige jongetje in ons leven gekomen is en ik zal je zijn naam vertellen. Hij heet Phineas en hij is simpelweg fantastisch. Ellen, je was een van de eerste personen die we vertelden over de zwangerschap, naast onze directe familie. Phineas is zó lief, ook al slaapt niemand hier in huis meer. Maar dat geeft niet. We zijn dolgelukkig en heel erg dankbaar," aldus Justin.

Het was Justins voormalige *NSYNC maatje Lance Bass die in september bekend maakte dat Justin en Jessica een baby hadden gekregen. Hoewel dat toen nog niet direct werd bevestigd door zowel Justin als Jessica, zei Lance destijds 'dat het echt zo was'. Maar voegde daar toen direct aan toe dat hij absoluut niet kon zeggen of het een jongetje of meisje was geworden. "Als ik dat doe, dan vermoordt Justin me. We hebben het daarover in onze groepsapp, maar die informatie is niet voor anderen bestemd."