Kanye: Drake heeft excuses aangeboden

LOS ANGELES - De ruzie tussen Kanye West en Drake lijkt bijgelegd. Na een reeks tweets waarin hij excuses eiste, liet Kanye donderdag weten: "Drake heeft eindelijk gebeld. Missie voltooid."

Eerder op de dag deelde de man van Kim Kardashian een bericht van iemand uit zijn team, die liet weten dat Drake toestemming had gevraagd een beat van hem te gebruiken. Daarna liet hij weten dat hij al zes maanden contact zoekt met Drake om het te hebben over hun vete. Die ontstond toen Pusha T, een rapper van het label van Kanye, in een nummer onthulde dat Drake een kind heeft.

"Ik heb je al gezegd dat ik Pusha T niet over je zoon heb verteld", twitterde Kanye onder meer. "Ik zou je nooit opzettelijk kwetsen. Ik heb die nummers niet eens gehoord, ik zou zoiets nooit uitbrengen, dat is niet mijn ding." Wel eiste hij verontschuldigingen van Drake, omdat die negatief over Kanye's gympencollectie had gerapt en daarmee, in de woorden van de rapper, het eten uit de monden van zijn kinderen had gestolen.

Kanye klaagde ook dat Drake wel contact had met zijn zwager Travis Scott en schoonmoeder Kris Jenner, maar zijn telefoontjes niet beantwoordde. Een tijdje later liet hij weten dat Drake hem had gebeld en dat hij had gekregen wat hij wilde. Wel meldde hij erbij dat de toestemming voor het gebruik van zijn beats nog niet geregeld was.

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *