Kanye West neemt ervaren scheidingsadvocaat in de arm

Kanye 'Ye' West heeft een nieuwe scheidingsadvocaat in de arm genomen. Met Robert Stephan Cohen voegt Ye een advocaat toe aan zijn team die veel ervaring heeft met echtscheidingen tussen miljardairs, meldt de Amerikaanse entertainmentsite Page Six. Cohen stond onder meer Melinda Gates bij in de scheiding van haar ex-partner Bill Gates.

Ye heeft niet alleen Cohen ingehuurd, maar ook nog Nicholas A. Salick. Salick is in Californië gevestigd, waar de scheidingszaak tussen Ye en zijn ex Kim Kardashian wordt behandeld. Cohen en Salick zijn al de vijfde en zesde advocaat die Ye inhuurt om hem bij te staan in zijn scheiding.

In mei diende Samantha Spector, de vierde advocaat die Ye bijstond, haar ontslag in. Zij kon het niet langer opbrengen om de rapper juridisch bij te staan. Er was sprake van "een niet te repareren breuk tussen cliënt en advocaat".

Ye en Kardashian zijn al lange tijd uit elkaar. Zij maakten hun scheiding in 2021 bekend. Die is nog altijd niet rond, al zijn zij wel officieel vrijgezel verklaard. De twee trouwden in 2014 in Italië en kregen samen vier kinderen: North (9), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3).