Karin Bloemen gaat op de kilo’s letten

AMSTERDAM - Karin Bloemen heeft zich nooit echt druk gemaakt om haar lijn, maar gaat nu toch meer op de kilo's letten. Dat zegt de zangeres en comédienne in De Telegraaf.

"Ik denk nooit van: ’O, mijn figuur’. Als ik dat had gehad, dan was ik ook niet zo mollig, zeg maar zwaar, geweest als ik nu ben. Maar ik merk dat het er met het ouder worden minder makkelijk af gaat. Ik ga deze zomer zeker een poging wagen om daar beter op te letten. Er staat een week sapvasten op het programma en ik ga een aantal kleine verslavingen de deur uitwerken. Zoals chocolade met karamel en zeezout. Daar kun je me echt voor wakker bellen, heel erg, maar ik word daar zó gelukkig van."

Om het komend seizoen fit op het toneel te kunnen staan, gaat Bloemen in de periode dat ze schrijft aan haar nieuwe onewomanshow Souvenirs aan de slag met haar gezondheid. "Als je een beetje leuk oud wilt worden, moet je gewoon op je gezondheid letten door goed te eten, genoeg slaap te pakken en je rustmomenten te nemen door bijvoorbeeld mindfullness. De zomer is daar voor mij bij uitstek het geschikte moment voor, want ik moet zorgen dat de batterij wordt opgeladen voor het komende theaterseizoen."

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  • Burgermans

    Echt super-interessant dat Bloemen gaat lijnen.

    • Jerapah

      Typisch Burgermans weer. Altijd maar klagen over nieuws over Amerikaanse sporters of artiesten. Maar gaat het eens een keertje ver een Nederlandse artiest is het ook weer niet goed. :-)