Kat von D sluit bekende tattooshop in Los Angeles

Op 1 december sluiten de deuren van High Voltage Tattoo, de tatoeagezaak die decor was van realityserie LA Ink. Eigenaar Kat von D maakte maandag bekend de shop te sluiten omdat zij Californië gaat verlaten.

LA Ink was een spinoff van Miami Ink, waarin Von D eerst te zien was. Toen ze besloot naar LA te verhuizen en een eigen zaak te beginnen, bood zender TLC haar een eigen serie aan. Van LA Ink werden 84 afleveringen gemaakt. Alhoewel in 2011 het doek viel voor de show, is High Voltage Tattoo altijd opengebleven.

In een post op Instagram legt Katherine Von Drachenberg, zoals de tattoo-artist voluit heet, uit dat ze vorig jaar met haar man een tweede huis heeft gekocht in de staat Indiana en dat ze zich daar met hun driejarige zoon zo thuis voelen, dat ze hebben besloten er fulltime te gaan wonen. Het stel gaat hun huis daar eerst verbouwen, daarna komt er mogelijk een vestiging van High Voltage Tattoo in hun nieuwe thuishaven.

In het bericht bedankt Von D iedereen die in de afgelopen veertien jaar is langsgekomen in haar zaak in Los Angeles. "Of dat nu was om een tatoeage te krijgen, een T-shirt te kopen of alleen een foto te nemen of gedag te zeggen: ik vond het heerlijk dat jullie mijn kleine zaakje zoveel liefde gaven."