Kate Walsh geraakt door terugkeer in Grey’s Anatomy

De terugkeer van dokter Addison Forbes Montgomery in Grey's Anatomy voelde als een warm bad voor haar vertolkster Kate Walsh. De actrice is in het achttiende seizoen na jaren weer te zien in de succesvolle ziekenhuisserie.

"Het was heel emotioneel. Het was alsof je één keer terugkeert naar de plek waar je geboren bent of naar je familie of naar je eerste baan ooit. Het was veel, het was geweldig", zei Walsh volgens Deadline tijdens een persconferentie over haar rentree. Walsh speelt tijdens haar comeback in ieder geval een emotionele scène met dokter Meredith Grey (Ellen Pompeo). Over hoelang Walsh in de serie blijft, kon de actrice niet veel zeggen.

Walsh maakte aan het eind van het eerste seizoen van Grey's Anatomy haar opwachting als dokter Montgomery, de vrouw van Derek 'McDreamy' Shepherd. Ze was daarna nog twee seizoenen te zien en kreeg in 2007 een spin-off met Private Practice. Van die serie, over het wel en wee van de dokters en patiënten in een privékliniek in Los Angeles, werden zes seizoenen gemaakt.