Kathryn Hahn gaat Joan Rivers spelen in miniserie

WandaVision-actrice Kathryn Hahn gaat de hoofdrol spelen in The Comeback Girl, een miniserie over het leven en de carrière van comedian Joan Rivers. Hahn neemt naast de vertolking van Rivers ook een producentenrol op zich.

Rivers was baanbrekend als succesvolle vrouwelijke comedian. Ze was in de jaren 60 vaste gast in The Tonight Show en kreeg in 1986 als eerste vrouw haar eigen latenighttalkshow, The Late Show with Joan Rivers. In haar laatste jaren was ze vooral bekend als presentatrice van Fashion Police, waarin ze de outfits op de rode lopers van awardshows in Hollywood besprak. Rivers stief in 2014 op 81-jarige leeftijd als gevolg van een medische misser tijdens een endoscopie.

Zender Showtime, die de miniserie gaat uitzenden, laat weten dat The Comeback Girl gaat over de hoogte- én dieptepunten uit de carrière van Rivers. Zo kreeg zij het flink aan de stok met The Tonight Show-presentator Johnny Carson, daarvoor een van haar beste vrienden, toen ze een concurrerende talkshow begon. Showtimes officiële omschrijving van de miniserie is: 'Trailblazer. Aanbeden. Wreed. Diva. Joan Rivers had een leven als geen ander. Op haar 54e was ze een superster, en toen ging het allemaal mis. The Comeback Girl vertelt het indrukwekkende verhaal over hoe Joan Rivers volhield aan de rand van de afgrond en zichzelf en haar carrière opnieuw uitvond en een wereldwijd icoon werd."