Keeper Marciano verdedigt doel van Feyenoord tegen Slavia Praag

PRAAG (ANP) - Ofir Marciano verdedigt vanaf 18.45 uur het doel van Feyenoord tijdens de uitwedstrijd tegen Slavia Praag in de Conference League. De 32-jarige keeper uit Israël vervangt Justin Bijlow, die dinsdag na een positieve coranatest in quarantaine is gegaan.

Feyenoord nam Marciano afgelopen zomer transfervrij over van Hibernian. De Israëliër verving Bijlow eerder dit seizoen tijdens de uitwedstrijd tegen Elfsborg van de play-offs voor de Conference League. Feyenoord verloor dat duel met 3-1. Fredrik Aursnes heeft ook weer een basisplaats bij Feyenoord. Alireza Jahanbakhsh start daardoor op de bank.

Feyenoord overwintert voor het eerst in zeven jaar in Europa als het minimaal gelijkspeelt tegen Slavia, dat op een achterstand van 4 punten de huidige nummer 2 van de poule is. Feyenoord sluit de groepsfase van de Conference League op 9 december af met een thuiswedstrijd tegen Maccabi Haifa.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi en Malacia; Aursnes,Til en Kökçü; Toornstra, Linssen en Sinisterra.