Keith Urban neemt deel concerten Adele in Las Vegas ovr

Keith Urban gaat een aantal data opvullen die vrijkwam doordat Adele haar concertreeks in Caesars Palace cancelde. De Nieuw-Zeelandse zanger had daar al een aantal concerten gepland staan en neemt al vanaf 25 maart plaats op het podium, om daar nog twee dagen in maart en twee in april aan toe te voegen. Dit meldt Variety.

Het afzeggen van Adele kwam zeer onverwacht en nauwelijks 24 uur voordat haar eerste Vegas-concert zou plaatsvinden. In tranen vertelde de zangeres haar fans via sociale media dat de helft van haar crew besmet is met het coronavirus, waardoor het onmogelijk was om de juiste show neer te zetten. Volgens sommige media is dat niet helemaal waar en zou de Britse nogal wat eisen hebben gehad waaraan in haar ogen niet voldaan kon worden.

Een aantal fans dat al naar de Amerikaanse gokstad was afgereisd reageerde hun frustraties af via sociale media. "Dus ik heb duizenden euro's besteed aan kaarten, vliegtickets en hotels, plus een aantal vakantiedagen opgenomen, en nu hoor ik een dag van tevoren dat het niet doorgaat? Shame on you Adele en droog alsjeblieft heel snel die krokodillentranen van je. Als het werkelijk om corona ging wist je dat een week geleden ook al en dan had je de beschaafdheid gehad om je fans eerder in te lichten. Nu laat je ons met een flinke schadepost zitten."