Kelly Clarkson aangeklaagd door management

Slecht nieuws voor Kelly Clarkson. De zangeres heeft een aanklacht aan haar broek hangen en wel van haar management Starstruck Management Group. Pikant detail is dat dit bedrijf gerund wordt door haar ex-schoonvader, waardoor de zaak nog lastiger wordt. Het bedrijf meent recht te hebben op ruim een miljoen euro aan commissie, die Clarkson hen ontzegd zou hebben. Dit meldt Page Six.

Volgens de Starstruck Management Group is Kelly hen het bedrag schuldig voor haar werk bij The Voice en The Kelly Clarkson Show. De afgelopen 13 jaar werkte de zangeres samen met het bedrijf en betaalde ze hen 15% van haar inkomsten. En hoewel ze eerder dit jaar al 1,6 miljoen euro aftikte, zou er dus nog een flinke som openstaan.

Volgens Kelly's advocaat zijn er in 2007 mondelinge overeenkomsten gemaakt en geen schriftelijke. Dat zou voor problemen kunnen zorgen tijdens de juridische afhandeling.

De eigenaar van het bedrijf is Narvel Blackstock, de vader van Kelly's ex-man Brandon. Het stel liet in juni weten te gaan scheiden.