Kelly Clarkson kampt met depressies na scheiding

De scheiding van haar echtgenoot Brandon Blackstock valt Kelly Clarkson zwaar. Zo zwaar dat de zangeres er depressieve gevoelens van krijgt. Dit liet ze weten tijdens een opname van haar eigen 'The Kelly Clarkson Show', in een gesprek met gast Demi Lovato.

Clarkson stak eerst Lovato een hart onder de riem, door haar te prijzen voor het openlijk bespreken van haar mentale 'struggles'. "Ik vind het echt te gek dat je daar zo eerlijk over spreekt, want ik herken daar heel veel in en heb ook te kampen met depressies."

"Eigenlijk word je van het moment dat je jong bent getraind om steeds maar door te gaan. Om vooral niet te laten merken als je iets dwars zit. En zo ga je jaren door," aldus Kelly. "Zeker als vrouw krijg je de boodschap mee dat je jezelf niet moet laten kennen en vooral niet zwak moet overkomen. Daarom vind ik het juist zo goed dat jij open en eerlijk naar je fans toe bent, Demi."

Demi bedankte Kelly op haar beurt door te zeggen dat ze 'haar eerste idool ooit was'. "Ik keek naar jou tijdens afleveringen van American Idol en vond je geweldig. Zonder jou was ik nooit de artiest geweest die ik nu ben. En daar ben ik je ontzettend dankbaar voor."