Kelly Osbourne: mannen wilden niet daten omdat ik te dik was

Kelly Osbourne heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan haar mentale en fysieke gezondheid en zit beter dan ooit in haar vel. De dochter van Sharon en Ozzy viel maar liefst 38 kilo af en heeft drank en drugs volledig afgezworen. De 'herboren' Kelly straalt positiviteit uit en dat merkt ze aan het aantal mannen dat met haar wil daten. Dit vertelde ze in de Amerikaanse talkshow The View, waarvan moeder Sharon mede-presentatrice is.

"Momenteel heb ik het gezellig met iemand", aldus Kelly, die ook reageerde op de vraag of het klopte dat ze op één dag zeven mannen heeft afgewezen. "Weet je wat het is, dat waren mannen die ik leuk vond voordat ik aan mezelf ben gaan werken. Maar die wilden destijds niet met me daten omdat ze me te dik vonden. Nou, met dat soort types hoef ik geen contact meer te hebben."

Osbourne onderging een maagverkleining, iets waarover ze altijd open is geweest. "Ja, ik ben geopereerd en het interesseert me geen reet wat mensen daarvan vinden. Ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk mezelf eens op de eerste plaats zet en de nuchtere vrouw ben geworden die ik altijd heb willen zijn."