‘Kendall Jenner dolgelukkig met vriend Devin Booker’

Hoewel ze haar privéleven zoveel mogelijk probeert af te schermen, heeft Kendall Jenner de wereld mondjesmaat kennis laten maken met haar vriend Devin Booker, een professioneel basketballer bij de Phoenix Suns. De twee zijn inmiddels een jaar samen en volgens vrienden is het model 'gelukkiger dan ooit'. Dit meldt People.

"Ze is stapelgek op hem en ook haar familie is groot fan van Devin. Het is een hele coole, aardige gast en heel lief voor Kendall. Hij hoeft niet zo nodig in de spotlights te staan en houdt zich liever op de achtergrond. Dat is een van de redenen waarom Kendall hem zo aantrekkelijk vindt, omdat hij compleet zichzelf is. Ze heeft veel tijd bij hem in Phoenix doorgebracht en na het basketbalseizoen kwam hij naar haar in Los Angeles. Ze zijn op vakantie geweest met Justin en Hailey Bieber, die goede vrienden van hen zijn," aldus een bron.

Kendall is de enige van haar familie die nog geen kinderen heeft, iets wat ze wel graag zou willen wanneer de tijd daar rijp voor is. "Toen ik zoveel thuis zat tijdens de quarantaine begon ik daar wel over na te denken. Al mijn zussen hebben kinderen, die vervolgens ook met elkaar opgroeien. Dat is heel bijzonder en waardevol voor ons en hen. Dan denk ik weleens: dat wil ik ook en het liefst zo snel mogelijk."