Kijk in de Vegte trouwde Nikkie de Jager, Davina Michelle zong

Radiopresentator en voice-over Jeroen Kijk in de Vegte heeft Nikkie de Jager en haar vriend Dylan in de echt verbonden. Dat vertelt De Jager in een video over haar bruiloft die zij dinsdagavond online heeft gezet.

Zij droeg bij de ceremonie een witte jurk die zij zelf had samengesteld uit twee schetsen die ontwerpers Viktor & Rolf voor haar hadden gemaakt. Toen zij en Dylan aankwamen, zong Davina Michelle het nummer Always remember us this way dat Lady Gaga zingt in de film A Star is Born.

De taart werd verzorgd door Robèrt van Beckhoven. Verder vertelde De Jager in de video dat zij de achternaam van haar man achter haar eigen naam heeft geplakt. "Dus ik heet voortaan Nikkie de Jager-Drossaers", legde ze uit. Verder vertelde de presentatrice en make-up-artist dat er veel gehuild werd.

Overigens moesten alle gasten voorafgaand aan de ceremonie hun smartphone inleveren bij de ceremoniemeesters. "Als je van dit filmpje één tip onthoudt, laat het dan deze zijn", beklemtoonde De Jager aan haar kijkers. Zij deelde in de video ook het moment waarop de echtelieden elkaar eeuwige trouw beloofden. "Yes baby!!', riep zij uit toen Kijk in de Vegte vroeg of zij haar vriend Dylan eeuwig trouw wil blijven.

De Jager plaatste een week geleden al een foto waarop zij en Dylan elkaar zoenen. Hierbij staat de tekst: "06-09-2022 Mr. & Mrs. Tutorials." Begin augustus vierden de twee al hun vrijgezellenfeest.

De Jager en Dylan hadden al heel lang trouwplannen. Hij vroeg zijn vriendin in 2019 ten huwelijk. Vanwege de coronacrisis besloten de twee hun bruiloft uit te stellen.