Kim Kardashian eert ‘geweldige vader’ Kanye West

Kim Kardashian heeft ondanks de scheiding die ze drie maanden geleden aanvroeg op Vaderdag een eerbetoon gebracht aan haar ex-man Kanye West. In een post op Instagram eert ze hem als vader, net als de andere vaders in haar leven.

De Keeping Up with the Kardashians-ster deelt behalve een foto van Kanye, met wie ze vier kinderen heeft, ook kiekjes van haar overleden vader Robert Kardashian, haar broer Rob, Caitlyn Jenner, Scott Disick, Tristan Thompson en Travis Scott. "Fijne Vaderdag aan alle geweldige vaders in ons leven! Ik hou onvoorwaardelijk van jullie!!!", schrijft ze erbij.

Kim vroeg de scheiding in maart aan. Tussen haar en Kanye ging het al langer niet goed. Zo had Kim het naar verluidt zwaar met de wispelturigheid van Kanye, zijn vele tirades op Twitter en het feit dat hij - zonder succes - probeerde president van de Verenigde Staten te worden.

Kanye zou inmiddels aan het daten zijn met het Russische topmodel Irina Shayk en niet veel meer te maken willen hebben met de Kardashian-familie. Sinds kort volgt hij Kim en haar zussen Khloe, Kourtney, Kylie en Kendall en zijn ex-schoonmoeder Kris ook niet meer op Twitter.