Kim Kardashian en kinderen opnieuw bij Kanye in Atlanta

Kim Kardashian en de vier kinderen die ze deelt met Kanye West zijn wederom afgereisd naar Atlanta, waar Kanye zijn nieuwe album Donda gaat presenteren. Het is de tweede keer dat de rapper een releaseparty geeft, maar tot op heden is het echte album nog niet gepresenteerd. De verwachting is dat dat vrijdag gaat gebeuren, meldt TMZ.

De kinderen waren te zien bij de repetities in het stadion waar het geheel plaats gaat vinden. West heeft de afgelopen twee weken in een kleedkamer van het stadion gewoond, waar hij heel bescheiden genoegen nam met een eenpersoonsbed, wat handdoeken en een plekje voor zijn koffer. Naar eigen deed hij dit om zich zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op de lancering van zijn album.

Het feit dat Kim en de kinderen North, Saint, Chicago en Psalm weer in Atlanta zijn wil niet zeggen dat er sprake is van een verzoening. "Nee, de scheiding wordt nog steeds doorgezet maar dat neemt niet weg dat ze altijd familie blijven. Kim vindt het heel belangrijk dat de kinderen close blijven met hun vader en wil zelf ook graag een goede band met hem blijven houden," aldus een bron.