Kim Kardashian reageert op verjaardagsfoto’s

Nadat Kim Kardashian veel kritiek kreeg op de foto's van haar 40e verjaardag die ze op sociale media plaatste, reageert de realityster samen met haar moeder Kris Jenner via een nieuwe post. Kim en Kris vragen nu alleen aandacht voor een heel ander doel.

"Nu ik jullie aandacht toch heb weten te krijgen, wil ik iedereen eraan helpen herinneren dat we allemaal moeten gaan stemmen. Er zijn nog maar een paar dagen te gaan," aldus Kim, die verder niet inging op de commotie die ontstond nadat ze foto's online zette van haar luxe verjaardagsfeest op een privé eiland. Iets dat bij veel volgers in het verkeerde keelgat schoot.

"Het gaat me er niet om dat ze dat doet, maar waarom moet je dat zo openbaren als miljoenen Amerikanen zonder werk, huis en gezondheidszorg zijn gekomen vanwege het coronavirus? Dat is gewoon niet netjes," aldus een volger. Veel andere volgers vonden het smakeloos om zo met je rijkdom te koop te lopen. Ook waren er fans die er niks verkeerds in zagen. "Het is haar geld, ze heeft het zelf verdiend en dus mag ze dat uitgeven op de manier die ze wil."