Kourtney Kardashian deelt nieuwe verlovingskiekjes

Het romantische verlovingsaanzoek van Travis Barker is bij Kourtney Kardashian nog niet helemaal ingedaald. De realityster postte een aantal nieuwe foto's van het speciale moment op sociale media met daarbij de tekst: "Ik ben de hele nacht wakker geworden met het idee dat het allemaal een droom was."

Op de foto's zijn de twee in een innige omhelzing te zien vlak nadat Kourtney volmondig 'ja!' zei op Travis' huwelijksaanzoek. Fans reageren enthousiast op de intieme kiekjes. "Het is jullie zo gegund, het geluk spat van de foto's af!", schrijft een volger. Een ander zegt: "Kourtney, je verdient een man die jou op de eerste plek zet en je waardeert zoals je bent. Travis gaat onvoorwaardelijk voor je en zo moet het zijn."

Afgelopen zondag vroeg de blink-182 drummer zijn vriendin ten huwelijk op het strand bij een hotel in de Californische plaats Montecito, waarbij ook hun familieleden aanwezig waren. Barker had honderden rode rozen en kaarsen laten plaatsen voor het grote moment dat hij Kardashian een peperdure diamanten ring om haar vinger schoof met de vraag of ze met hem wilde trouwen.