Kourtney Kardashian zet tatoeage bij Travis Barker

Kourtney Kardashian heeft haar liefde voor haar vriend Travis Barker vereeuwigd. De realityster heeft zelf de woorden 'I Love You' op de binnenkant van de arm van de Blink 182-drummer getatoeëerd.

Kourtney deelde op Instagram foto's en video's van haar kunstwerk. Travis is blij met het eindresultaat. "Een vrouw met vele talenten", reageerde hij.

Voor de drummer is het de tweede tatoeage van zijn vriendin. Travis, die helemaal onder de tattoos zit, liet onlangs al haar naam op zijn borst vereeuwigen. Ook zou het plaatje van Audrey Hepburn een eerbetoon zijn aan Kourtney. De actrice is namelijk een van haar idolen.

Goed bevriend

De 41-jarige realityster bevestigde in februari dat ze een relatie heeft met de 45-jarige rocker. De twee, die al jaren goed bevriend zijn, zijn volgens ingewijden sinds januari een stelletje.

Kardashian was jaren samen met Scott Disick, de vader van haar drie kinderen. Barker was eerder getrouwd met Shanna Moakler en Melissa Kennedy. Met Moakler heeft hij twee kinderen: zoon Landon en dochter Alabama.