‘Kris Jenner eiste dat Kim naar albumlancering Kanye ging’

Kris Jenner staat erom bekend de touwtjes als 'momager' stevig in handen te hebben én houden. Jenner doet het management van al haar dochters en wil vooral het imago 'family first' uitstralen. Dat zou er zelfs toe geleid hebben dat Kim Kardashian met haar kinderen 'verplicht' aanwezig was bij de albumlancering van Kanye West, met wie de realityster momenteel in scheiding ligt. Dit meldt The Mirror.

"Kris eist min of meer dat haar dochters een band houden met hun exen, althans als die exen belangrijk zijn. Dus denk aan Scott Disick en Kanye West, die beide vader zijn van een aantal van Kris' kleinkinderen. Ze heeft zelfs meerdere pogingen gedaan om zowel het huwelijk van Kourtney als Kim in stand te houden, vanwege de kinderen maar ook vanuit zakelijk oogpunt gezien. Het is voor hun merk als familie natuurlijk niet wenselijk dat er met modder gegooid wordt naar exen en dus wil Kris dat plaatje graag zo 'clean' mogelijk houden, zelfs als er sprake van een scheiding is," aldus een bron.

Kim en Kanye delen vier kinderen: North (8), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (2). Tijdens zijn releasefeest raakte Kanye geëmotioneerd toen hij het nummer Love Unconditionally zong, dat gaat over zijn gestrande huwelijk met Kim en hun gebroken gezin.

De rapper zou het album eigenlijk vorig jaar juli al afleveren, maar besloot langer aan zijn muziek te willen sleutelen. Het missen van muzikale deadlines is Kanye niet vreemd. In het verleden stelde de perfectionistische rapper het uitbrengen van platen vaker op het allerlaatste moment uit omdat hij nog niet tevreden was en dingen wilde aanpassen.