Kris worstelt nog met metamorfose Caitlyn

LOS ANGELES - Kris Jenner heeft het nog steeds moeilijk met de transitie van haar ex-man Bruce Jenner naar Caitlyn. De Kardashian-matriarch heeft meer tijd nodig om alles te verwerken, vertelt ze in een interview met Harper's Bazaar.

Kris en Bruce waren ruim 23 jaar getrouwd. Ze hebben samen twee kinderen: Kylie en Kendall Jenner. In juli van vorig jaar maakte Bruce, die tijdens het huwelijk de stiefvader van de Kardashian-zusjes was, bekend dat hij voortaan als vrouw door het leven zou gaan. Zijn relatie met Kris was toen al gestrand.

De zestigjarige zakenvrouw en realityster had het zwaar met de metamorfose van haar ex. "Ik had er nog nooit echt over nagedacht en ik kende niemand die transgender was", zegt Kris. "Ik wist niet eens wat dat woord betekende. Want je hebt transgenders en transseksuelen... Ik wist er gewoon weinig vanaf. Dus ik heb veel geleerd."

"Op een gegeven moment zal ik het los moeten laten, al is dat moeilijk", laat ze weten. "En ik moet tolerant zijn. Ik probeer het te begrijpen, maar dat kost tijd. Maar tijd heelt alle wonden. En we hebben samen twee kinderen. Het is belangrijk dat mijn kinderen zien dat we als familie sterk en verenigd blijven."

0 Reacties Doe mee met de discussie →


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *