Kylie Jenner deelt foto’s van babyshower

Kylie Jenner heeft haar tweede zwangerschap gevierd met een babyshower. De 24-jarige cosmetica-ondernemer deelde kiekjes van het feest op Instagram, waar ze sinds kort meer dan 300 miljoen volgers heeft.

Jenner droeg voor de gelegenheid een witte jurk met lange mouwen en poseerde bij gigantische giraffebeelden, wat het thema van de babyshower leek te zijn. Onder de aanwezigen waren onder anderen haar moeder Kris Jenner en haar grootmoeder MJ. Ondanks dat haar vriend, rapper Travis Scott, niet op de foto’s te zien is, deelde Jenner een foto van een tafelschikking waarop Scotts naam op een kaartje te lezen valt.

Een bron vertelt aan Entertainment Tonight dat Jenner en Scott hun gezin nu als belangrijkste focus hebben na het drama op het Astroworld Festival in Houston, waarvan de rapper medeorganisator was. Tijdens het optreden van Scott kwamen tien festivalgangers om het leven in de verdrukking. De bron vertelt dat Jenner een grote steun is geweest voor Scott tijdens het drama. "Kylie is er mentaal voor hem geweest."