Kylie Jenner huurt hulp in voor baby

LOS ANGELES - Nog geen twee weken na de geboorte van haar dochtertje Stormi, komt Kylie Jenner terug op de beslissing om geen hulp in te huren voor de verzorging van haar baby. Met alleen haar familie en vrienden redt de 20-jarige realityster het niet, meldt People Magazine.

Een bron vertelde het tijdschrift: "Ze weet dat ze altijd op haar moeder Kris Jenner kan rekenen, maar die heeft ook haar werk en een eigen leven. En omdat Kylie het fijn vindt om zelf af en toe het huis te verlaten en iets voor haarzelf te doen, heeft ze besloten om iemand van buiten haar familie en vriendenkring in te huren."

Kylie is sinds de geboorte van Stormi tweemaal buitenshuis gesignaleerd. Een keer bezocht ze een babyshower van een vriendin en de andere keer ging ze samen met haar beste vriendin Jordyn Woods naar Los Angeles. De kersverse moeder is inmiddels ook weer terug op Instagram met haar selfies. Zo plaatste ze twee foto's waarop ze, vol in de make-up, in een rood Adidas-trainingspak te zien is in haar SUV.

0 Reacties Doe mee met de discussie →