Kylie Jenner nog steeds niet zeker van naam half jaar oude zoon

Kylie Jenner en Travis Scott weten nog altijd niet zeker hoe hun in februari geboren zoontje heet. Dat vertelt de 25-Jenner in de nieuwste aflevering van The Kardashians, de realityserie die om haar familie draait.

Jenner en Scott werden op 2 februari ouders van hun zoon, die ze in eerste instantie Wolf noemden. Nog geen twee maanden later pasten zij de naam van hun jongste kind aan omdat ze het gevoel hadden dat de naam niet bij het jongetje paste.

Ruim een half jaar later weten Jenner en Scott nog altijd niet wat de naam van hun nieuwe zoon wordt. Wettelijk is de naam van Wolf in ieder geval nog niet gewijzigd. "Travis blijft twijfelen", zegt Jenner in een gesprek met haar moeder Kris in de realityserie. "We gaan voorlopig nog geen naam aankondigen, want we gaan de naam niet nog een keer veranderen."

Jenner dacht in eerste instantie dat de juiste naam voor haar zoon wel "tot haar zou komen" na de geboorte. "Maar het gebeurde niet", legt Jenner uit. Een dag voor het stel zijn geboorte moest melden deed oudere zus Khloé Kardashian de suggestie 'Wolf'. "Ik vond de beginletter W leuk en we besloten voor de naam te gaan. Wat heb ik gedaan, dacht ik meteen nadat ik de geboorteakte had ondertekend."

Het stel heeft ook een dochtertje, de 4-jarige Stormi.