Kylie Jenner reageert op kritiek op hygiëne bij Kylie Cosmetics

Kylie Jenner heeft gereageerd op de kritiek die ze kreeg op haar cosmetische lijn Kylie Cosmetics. Make-upartiest en -ontwikkelaar Kevin James Bennett zei op Instagram dat Jenner bepaalde hygiëneprotocollen niet opvolgt, wat schadelijke gevolgen voor de consumenten zou kunnen hebben. Ook deelde hij foto's waarop Kylie zonder haarnetje een kijkje neemt bij de productie van de producten.

"Kevin, deze foto's zijn niet in een fabriek gemaakt", reageert Jenner op de beschuldigingen. "Ik zou nooit lak hebben aan de sanitaire protocollen en ik denk dat geen enkele beroemdheid of iemand met een beautymerk dat zou doen. Dat is onacceptabel, dat ben ik met je eens."

Jenner legt uit dat de foto's zijn gemaakt in "een kleine persoonlijke ruimte" waar enkel proefproducten voor haarzelf worden gemaakt en waar ze promotiefoto's maakt. "Je moet je schamen dat je foute informatie verspreidt."

Bennett haalde behoorlijk uit naar het de jongste Jenner-telg. Volgens hem houdt ze haar klanten voor de gek. Zelf zou Bennet nooit iemand zonder haarnet, handschoentjes, schoenbeschermers en mondmasker binnenlaten, zegt hij.