Kylie Jenner weet geslacht tweede kind nog niet

Alhoewel haar volgers op sociale media ervan overtuigd zijn dat Kylie Jenner zwanger is van een jongetje, zegt de cosmetica-ondernemer zelf nog geen idee te hebben of ze een zoon of een dochter verwacht. In een interview met Vogue vertelt ze donderdag dat vriend Travis Scott en zij hebben besloten dat ze dat voorlopig ook nog niet willen weten.

Deze zomer constateerde een volger op TikTok dat Kylie oudere foto's als recente kiekjes voordeed op sociale media, vermoedelijk om haar groeiende buik te verbergen. De scherpe fan ontdekte dat door de nagelstijl van Jenner in de gaten te houden. De realityster bevestigde niet lang daarna inderdaad haar tweede zwangerschap. Sindsdien vallen fans over elkaar heen om ook zo'n scoop te scoren. En dus werden een blauw hartje bij een post en blauwe outfits van Jenner en haar dochtertje Stormi al snel bestempeld als bewijs dat er een jongetje op komst is.

Overigens kan het zo zijn dat Kylie meer weet dan ze wil loslaten: haar eerste zwangerschap hield de realityster volledig verborgen voor de buitenwereld. Pas een paar dagen na de geboorte van Stormi in februari van 2018 deelde ze haar babynieuws met de wereld.