Ladies of Soul denken aan Europese tournee

HILVERSUM - De Ladies of Soul overwegen om ooit eens een serie buitenlandse optredens te geven. Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer worden al regelmatig gevraagd voor een concert over de grens, maar tot nu toe kwam het er nog niet van.

"Er zijn een aantal internationale muziekwebsites die ons vaak plaatsen met video’s van YouTube bijvoorbeeld. Dan staan we daar echt tussen grootheden als Stevie Wonder en dat soort helden", vertelde Candy Dulfer maandag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10 over de herkomst van de buitenlandse aandacht.

"We worden ook heel veel gevraagd voor optredens in het buitenland maar we kunnen nooit. Maar we willen dat wel echt een keer gaan doen als de agenda’s het toelaten", aldus Candy. "Die aanvragen komen uit heel Europa dus daar moeten we dan echt maar eens een plannetje voor gaan maken."

De Ladies of Soul bestaan sinds 2014. Het kwartet stond al elf keer in de Ziggo Dome en gaf ook enkele optredens in de Lotto Arena in Antwerpen.

0 Reacties Doe mee met de discussie →