Lil Kleine en Jaimie: laat ons met rust

In een videoboodschap vragen Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes om met rust gelaten te worden na de verhalen die over hen de ronde gaan. De rapper werd eind mei aangehouden op Ibiza omdat hij Vaes zou hebben mishandeld op hun hotelkamer.

"We denken dat dit nodig is, omdat wij de afgelopen tijd de ergste horrorverhalen en leugens zien verspreiden, met name door de media en op onlineplatforms over ons en ons gezin", begint Jaimie haar verhaal. Het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen. Het tweetal bracht na een paar dagen een verklaring naar buiten dat hun relatie "hoogte- en dieptepunten kende". Lil Kleine bood excuses aan voor alle commotie.

Vaes vertelt dat het stel de tijd probeerde te nemen om bij te komen van alle "roddels". "Maar hoe rustiger we werden, hoe meer verhalen er kwamen en dat is ontzettend pijnlijk om te lezen." Volgens Vaes gaat haar vriend de komende tijd wel iets liever zijn. "De leugens die verspreid worden... dat is gewoon niet aan de orde", benadrukt hijzelf.

De vraag wat er exact is gebeurd in de hotelkamer op Ibiza, heeft nog geen van de partijen beantwoord.