Lil Wayne: Donald Trump doet goed werk voor zwarte Amerikanen

Lil Wayne is zeer verheugd over de ontmoeting die hij met de Amerikaanse president Donald Trump had in Miami. De rapper deelde een foto op Twitter waarop de twee samen te zien zijn. Volgens Lil Wayne 'doet Trump er alles aan om de positie van Afro-Amerikanen beter te maken'.

Lil Wayne, wiens eigenlijke naam Dwayne Michael Carter Jr. is, liet weten 'een zeer goede meeting met de president te hebben gehad'. Hierin zou Trump beloofd hebben te gaan investeren in zwarte gemeenschappen. "We hebben een fijn gesprek gehad, waarin hij echt luisterde naar dat wat ik te zeggen had. Hij heeft me verzekerd dat hij ervoor kan zorgen dat dingen beter worden."

Fans van Lil Wayne reageren nogal verdeeld op zijn post. "Ik vind je een toffe gozer, maar even serieus: dit meen je toch niet? Hoe dom kun je zijn. Die man heeft 4 jaar lang niet naar de zwarte bevolking omgekeken," schrijft een volger. Een ander reageert: "Yes! Eindelijk iemand die het snapt. Democraten hebben nooit wat voor de zwarte gemeenschap gedaan, maar daar heeft Donald Trump ons van gered. Ik ben het helemaal met je eens."