Lily James praat niet over affaire in show Jimmy Fallon

Lily James is voor het eerst weer op televisie verschenen sinds vorige week bekend werd dat ze een affaire heeft met de getrouwde Dominic West, haar tegenspeler in de serie The Pursuit Of Love. De 31-jarige actrice werd woensdag geïnterviewd door Jimmy Fallon in The Tonight Show maar moeilijke vragen werden niet gesteld. Hoogstwaarschijnlijk mocht Fallon niet naar het privéleven van Lily vragen.

Enigszins nerveus overkomend sprak Lily over de coronacrisis, haar nieuwe film Rebecca en over een eventueel derde deel in de Mamma Mia!-filmreeks. "Of ik geïnteresseerd ben? Ja, ik zou ook een vierde, vijfde, zesde, zevende, achtste, negende, tiende deel doen", aldus de actrice. "Ik doe alles."

Tot dusver leek Lily de pers te mijden. Ze zegde verschillende interviews met onder meer The Graham Norton Show en Today zonder reden af.

Sterk huwelijk

Lily werd vorige week met de 51-jarige Dominic op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze samen een romantisch weekend in Rome beleefden. De actrice heeft nog niet gereageerd op de beelden, waarop duidelijk te zien was dat de twee niet alleen vrienden zijn.

Dominic, al tien jaar getrouwd met zijn vrouw Catherine, reageerde wel. Hij liet weten dat hij en Catherine "een sterk huwelijk hebben" en nog steeds samen zijn.